Αθηνα

Βασιλίσσης Σοφίας 121, 11524
Τηλ.:(+30) 210 6436 258

ΣΥΡΟΣ

Ηρώων Πολυτεχνείου & Παραλία Καρνάγιο
Κτίριο Β, 1ος όροφος (είσοδος από Παραλία) 84 100, Ερμούπολη
Τηλ.:(+30) 22810 77 188

Το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το διάστημα 13 έως 16 Ιουνίου 2024.

Το Συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται κάθε τρία έτη από την Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία  (ΕΜΓΕ), είχε ως στόχο την ενημέρωση πάνω στα νεότερα δεδομένα της ειδικότητας με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας στην καθημερινή πρακτική, την εκπαίδευση σε σύγχρονες τεχνικές, τη συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων σε επίμαχους τομείς, καθώς και να δοθεί η ευκαιρία βήματος στους νέους γιατρούς της ειδικότητας με την συμμετοχή τους στην συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση.

Οι διεθνούς φήμης Έλληνες και ξένοι προσκεκλημένοι ομιλητές μετέφεραν σε όλους τους συμμετέχοντες τις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις στη Μαιευτική Γυναικολογία και στις εξειδικεύσεις της.

Ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ενδοσκοπικός Χειρουργός Αναπαραγωγής και Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας, αποδεχόμενος την τιμητική πρόσκληση του Προέδρου του Συνέδριου, Καθηγητή Αλέξανδρου Ροδολάκη και όλου του ΔΣ της ΕΜΓΕ, έδωσε το «παρών» στο Συνέδριο προεδρεύοντας, την Κυριακή, 16 Ιουνίου, στο Debate με θέμα «Λειοματεκτομή: Λαπαροσκοπική ή Διακοιλιακή αντιμετώπιση».

Ρωτήστε τον Ιατρό

Για ραντεβού καλέστε τώρα στο: