Αθηνα

Βασιλίσσης Σοφίας 121, 11524
Τηλ.:(+30) 210 6436 258

ΣΥΡΟΣ

Ηρώων Πολυτεχνείου & Παραλία Καρνάγιο
Κτίριο Β, 1ος όροφος (είσοδος από Παραλία) 84 100, Ερμούπολη
Τηλ.:(+30) 22810 77 188

Ταξιδεύουμε για την υγεία

Μια προσφορά αγάπης και φροντίδας που έγινε θεσμός

Το πρόγραμμα στηρίχτηκε στην εθελοντική συμμετοχή ιατρών αλλά και εργαζομένων του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό). Κάθε χρόνο λοιπόν, οργανώνουμε εκστρατεία έμπρακτης βοήθειας, κατά την οποία, με εφόδιο τις κορυφαίες ιατρικές υπηρεσίες και τον τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής που διαθέτουν οι Κλινικές του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, οι εθελοντές ταξιδεύουν και πρόσφεραν απλόχερα ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρική μέριμνα και ανθρώπινη φροντίδα.

Με τη μεταφορά εξοπλισμού, ιατρικών μηχανημάτων και άλλων απαραίτητων υλικών, οι χώροι που επισκέπτεται η εθελοντική ομάδα, μεταμορφώνονται κυριολεκτικά σε «εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου» μέσα σε λίγες ημέρες, προκειμένου να εξετάζονται με ασφάλεια & άνεση οι κάτοικοι, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν από διαφορετικές ειδικότητες ιατρών και να κάνουν διαγνωστικές εξετάσεις (υπέρηχο σώματος, triplex καρδιάς, καρδιογράφημα, σπιρομέτρηση, αιματολογικές, pap test κ.α.). Ταυτόχρονα, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στηρίζει Κέντρα Υγείας ή Ιατρεία στις περιοχές αυτές με ιατρικό εξοπλισμό, φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό.

Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει 9 εθελοντικές εκστρατείες, έχουν εξεταστεί περισσότεροι από 10.415 κάτοικοι και έχουν διενεργηθεί περισσότερες από 40.253 ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις (Λειψοί & Αγαθονήσι, Καρπενήσι, Κάρπαθος, Καλάβρυτα, Καλαμπάκα, Λέρος, Τήλος-Νίσυρος, Άργος Ορεστικό).

O Δρ. Στέφανος Χανδακάς συμμετέχει στο πρόγραμμα ‘’Ταξιδεύουμε για την υγεία’’  από το 2012.

Ρωτήστε τον Ιατρό

Για ραντεβού καλέστε τώρα στο: