Αθηνα

Βασιλίσσης Σοφίας 121, 11524
Τηλ.:(+30) 210 6436 258

ΣΥΡΟΣ

Ηρώων Πολυτεχνείου & Παραλία Καρνάγιο
Κτίριο Β, 1ος όροφος (είσοδος από Παραλία) 84 100, Ερμούπολη
Τηλ.:(+30) 22810 77 188

Οι σημαντικές εξελίξεις στις τεχνικές και στα εργαλεία της Λαπαροσκοπικής-Ενδοσκοπικής Χειρουργικής μας φέρνει μπροστά στην ανάγκη σχεδιασμού και υλοποίησης ενός ειδικού σεμιναρίου με θέμα τη Λαπαροσκοπική Υστερεκτομή με ημερήσια νοσηλεία (Day Case Laparoscopic Hysterectomy), το οποίο θα απευθύνεται σε έως και 10 συμμετέχοντες και θα δίνει έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση και τη ζωντανή επίδειξη. Όραμά μας είναι η συνεχής πρωτοπορία στην ανάπτυξη της υγειονομικής περίθαλψης σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα.

Το σεμινάριο, που διοργανώνουν από κοινού το νοσοκομείο Μητέρα, ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group, το Εκπαιδευτικό Κέντρο HEAL Academy και η εταιρία προμήθειας υψηλής τεχνολογίας ιατρικού εξοπλισμού Proton SA (ΠΡΩΤΟΝ), θα λάβει χώρα το διήμερο 13-14 Μαρτίου 2024.

Την επιστημονική διεύθυνση του σεμιναρίου, που έχει συνταχθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες αυτού, αναλαμβάνει μια ομάδα έμπειρων και αξιόλογων ιατρών και καθηγητών υψηλού επιστημονικού και ακαδημαϊκού κύρους, με επικεφαλής τον εξειδικευμένο στην Ενδοσκοπική Χειρουργική Δρ Στέφανο Χανδακά, οι οποίοι είναι ενεργοί στη θεωρητική μελέτη και πρακτική εφαρμογή των ελάχιστα επεμβατικών χειρουργικών επεμβάσεων και έχουν την ικανότητα να μεταδώσουν επακριβώς τις δεξιότητες και την πρακτική γνώση που αναζητούν οι σύγχρονοι χειρουργοί.

Ο μικρός αριθμός συμμετεχόντων βασίζεται στην έννοια της peer-to-peer εκπαίδευσης, που αυξάνει το επίπεδο αλληλεπίδρασης και διασφαλίζει ότι σε κάθε περίπτωση οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες, που θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του σεμιναρίου μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ρωτήστε τον Ιατρό

Για ραντεβού καλέστε τώρα στο: